Mimosa
2017. május 16. írta: Orosz Bogi

Mimosa

A Mimosa párizsi Ritz Hotelben látott napvilágot az 1920-as években. Egy nagyon kellemes, könnyed ital, amelyet elsősorban vasárnapi brunch-hoz vagy laza kerti partikhoz ajánljuk.

 

cranberry-mimosa-twist-recipes-pinterest-172172.jpg

Összetevők:

1 rész frissen facsart narancslé
1 rész száraz pezsgő
Opcionálisan tehetünk hozzá egy kis teáskanálnyi Grand Marnier-t

Pohár:
Pezsgős flőte vagy pezsgős tulipán pohár.

Elkészítése:
Egy előhűtött pohárba töltsük a narancslevet, majd óvatosan töltsük rá a behűtött pezsgőt. Díszíthetjük narancsszelettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://barkultura.blog.hu/api/trackback/id/tr9712507181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása