Sambucas Keksz
2017. március 13. írta: Orosz Bogi

Sambucas Keksz

Olaszországban az étkezés után gyakran kínálnak a kávéhoz egy kis kekszet. Szívből ajánljuk ezt a Sambucas ánizsos süteményt. Az ánizsos ízvilág segíti az mésztést, még fínomabb, ha egy kicsit beletesszük a kávénkba és úgy fogyasztjuk.

20170310_210125.jpg

Összetevők:

400 gr liszt

400 gr cukor

8 tojás

2 evőkanál Sambuca

2 evőkanál ánizsmag

1 csomag sütöpor

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barkultura.blog.hu/api/trackback/id/tr2512334453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása