Brandy Alexander
2016. szeptember 22. írta: Csilla Erdelyi

Brandy Alexander

Nemrég írtunk a brandy-cognac témáról, és a Bols Mixersuliban is ez a koktél áll elsőként a tankönyvben. Egy isteni, krémes, kakaós ital! 

brandy_alexander.jpg

 

Összetevők:
2 cl brandy
2 cl Créme de Cacao Brown
2 cl tejszín

Az összetevőket shakerben jéggel összerázzuk, majd Y pohárba duplán szűrjük (hogy ne maradjanak benne jégdarabok). A végén frissen őrölt szerecsendióval díszítjük. Ajánljuk digestifként, desszertek mellé.

Készítsétek el! Ügyeljetek a kitűnő minőségű alapanyagokra!

A bejegyzés trackback címe:

https://barkultura.blog.hu/api/trackback/id/tr8711735027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.