Seafood Pasta
2016. május 06. írta: Orosz Bogi

Seafood Pasta

recept

Így készíts el egy könnyű Seafood Pasta-t, azaz egy olasz tésztát a tenger gyümölcseivel -  a szeretett Proseccohoz!

Fotó: The Food Clinic

Hozzávalók: 1 csomag Spagetti tészta / Kagyló / Garnéla rák / Olíva olaj/ Fokhagyma / Petrezselyem / Fehérbor

Olíva olajon párold meg a fokhagymát, adjál hozzá fehérbort és tedd bele a zárt, jól megmosott kagylókat. Addig főzd, míg az összes kagyló ki nem nyílik. (Amelyik kagyló nem nyílik ki, azt ne tálald fel). Ezután add hozzá az előre megpárolt garnéla rákokat.

Majd keverd hozzá a spagettit és szórj rá friss petrezselymet.

Jó étvágyat kívánunk!

Olvasd el, hogy miért passzol a Prosecco szinte bármilyen ételhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://barkultura.blog.hu/api/trackback/id/tr928690998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.