Pisco Sour
2017. április 26. írta: Csilla Erdelyi

Pisco Sour

Elkészítése a Chilei Nagykövetség ajánlásával:

1/3 rész pisco (dél-amerikai, eredetvédett szőlőpárlat)
1/3 rész frissen csavart citromlé
1/3 rész ásványvíz (szénsavas vagy mentes)
tojásfehérje
porcukor
díszítéshez fahéj

Az összetevőket az ásványvíz kivételével shakerben összerázzuk, majd old-fashioned vagy pezsgőspohárba szűrjük, felöntjük a vízzel, citruskarikával díszítjük, tetejére fahéjat szórunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://barkultura.blog.hu/api/trackback/id/tr8512456975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása