Összetevők:
- 5 cl Canadian whisky
- 2 cl vermouth rosso
- 2 csepp Angostura
Készítése: Az összetevőket keverőphárban jéggel összekeverjük, és Y-pohárba szűrjük, majd narancshéjjal illatosítjuk. Díszítése koktélcseresznyével.
Összetevők:
- 5 cl Canadian whisky
- 2 cl vermouth rosso
- 2 csepp Angostura
Készítése: Az összetevőket keverőphárban jéggel összekeverjük, és Y-pohárba szűrjük, majd narancshéjjal illatosítjuk. Díszítése koktélcseresznyével.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.