Margarita
2016. május 08. írta: Orosz Bogi

Margarita

  A Margarita az egyik legnépszerűbb tequila alapú koktél a világon. Mexikóból származik, az ital születéséről számos legenda ismeretes. Nekünk legjobban az a történet tetszik, amely szerint a mexikói bártendert egy Margarita nevezetű lány inspirálta, akinek mindenképpen szeretett volna készíteni…

Daiquiri
2016. május 06. írta: Orosz Bogi

Daiquiri

koktélrecept

A Daiquiri koktélok családjába tartoznak azok az italok, amelyek fő összetevői a rum, a citrus (elsősorban lime), a cukorszirup vagy más gyümölcsszirup. A Daiquiri igazi karibi ital, Santiago de Cuba környékén még egy tengerpartot is elneveztek róla. Az ital nagy kedvence volt Ernest Hemingwaynek…

Seafood Pasta
2016. május 06. írta: Orosz Bogi

Seafood Pasta

recept

Így készíts el egy könnyű Seafood Pasta-t, azaz egy olasz tésztát a tenger gyümölcseivel -  a szeretett Proseccohoz! Fotó: The Food Clinic Hozzávalók: 1 csomag Spagetti tészta / Kagyló / Garnéla rák / Olíva olaj/ Fokhagyma / Petrezselyem / Fehérbor Olíva olajon párold meg a fokhagymát, adjál…

Pasta & prosecco - egy egyszerű csábítás
2016. május 06. írta: Csilla Erdelyi

Pasta & prosecco - egy egyszerű csábítás

Egyszerűség és minőség – csupán ennyi a titka az olaszosan elegáns, csábító és mégis könnyed dolgoknak, mint például egy olaszos ebédnek

Prosecco ebédre? Jónéhány országban egyáltalán nem ritka már délben egy-egy pohár bort fogyasztani, az olaszok pedig kimondottan előnyben részesítik azok pezsgő változatait, azaz a „vini spumanti”-t. Legkedveltebb pezsgőjük kétségkívül a Prosecco, amit az utóbbi években világszerte is egyre többen…

süti beállítások módosítása